İzleyiciler

25 Şubat 2013 Pazartesi

24.02.2013 - Aliağa Sargozlar & İstavrit Azmanları




    Hafta sonu ay durumu ve hava durumu güzel olacağı için küçük bir program yaptım kendime...Kıyıdan şamandıralı olta ile bir kaç avlağı deneyecektim.
  Yaklaşık beş saat süren avda şamandıralı oltam ile sargoz ve azman istavritler yakaladım.Boş dönmedim hiç değilse...En güzel avlar sizlerin olsun dileklerimle....Selamlar..

22 Şubat 2013 Cuma

Sargoz ve Kalamar Geçidi...





Balık avcılığı benim için bir sevdanın peşinden koşmak.Kimi zaman eli boş,kimi zaman da iyi neticeler aldığım, yaşamımın sonuna kadar sağlığım elverdiği şekilde sürdüreceğim bir tutku.Yine güzel umutlarla çıktığım balık avından iyi neticeler ile döndüm.İnsan ister istemez gururlanıyor yaptığı iyi işlerin sonucunda.Balık avcısı,verdiği emeğin karşılığı almak ister her zaman.İyi neticeler avcıyı,her balık avı öncesinde motive eder.Kendine özgüveni gelir.



İşte böyle düşünceler ile çıkılan bir av sonrasında,yapmış olduğumuz sargoz ve kalamar avımız.Ben ve Süleyman arkadaşım yine güzel bir ava imza attık.Deniz bu sefer bize bir o kadar cömert davrandı.Tüm temennim bu sevdaya gönül veren balık avcılarının verdiği emeklerin karşılığını almasıdır.Denizi sevmek bu işin başlangıcı.
Şans her zaman sizinle olsun...Selamlar...